Kassa

TPG staakt pennenactie wegens succes

06-08-2004
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Fallback image for card
TPG post had een geweldige aktie voor zakelijke klanten, laat J. van  Baak ons weten. Bij aankoop van een rol postzegels kreeg je 1 spaarpunt, bij 3 spaarpunten kreeg je een gratis radiopen. Dat beloofden de affiches op de postkantoren en de aankondiging op de website van TPG post. Nou vergeet het maar, schrijft J. van Baak.
Vanwege de grote belangstelling bleken begin augustus alle pennen reeds vergeven, “terwijl heel Nederland nog vol reklameborden hangt met deze actie en er ook nog steeds aktiepunten worden uitgegeven.” Van Baak deed zijn beklag bij TPG Post en kreeg als reactie een e-mail. Daarin staat, dat de actie een onverwacht groot succes was en dat de pennen dus eerder op waren dan TPG had verwacht. De actiepunten kunnen helaas niet meer worden ingezonden, schrijft het postbedrijf. Voor verdere informatie wordt verwezen naar de website. Onze excuses voor het ongemak, staat er nog onder.
”Daar moet je het dan maar mee doen. Zit ik mooi met 12 actiepunten in mijn maag, toch goed voor 4 radiopennen. Ik voel mij zwaar in de maling genomen,” schrijft meneer van Baak aan Kassa.
We belden met TPG post en kregen ook een e-mail als antwoord. Inderdaad, er kwamen drie keer zo veel reacties op de pennen-actie dan bij eerdere acties met gratis artikelen, zoals koeltasjes en briefopeners. Uit voorzorg stond wel bij alle reclame voor deze actie de tekst vermeld: zolang de voorraad strekt. Maar toch. TPG kan zich de teleurstelling van meneer van Baak en andere klanten voorstellen. “Om onze klanten enigszins tegemoet te komen is er een alternatief cadeau bijbesteld: een Jumbo-pen,” gaat de e-mail verder. “Klanten die de spaarpunten al hadden opgestuurd naar TPG Post, ontvangen deze pen met een briefje waarin het een en ander uitgelegd wordt.” De posters zijn inmiddels uit de postkantoren verdwenen. Dus, meneer van Baak, het wordt geen radio-pen maar een Jumbo-pen. Hopelijk klinkt u dat toch als muziek in de oren.

Meer over:

kassamailbox
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!