Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Tesla komt met terugkoopgarantie voor Model S

03-10-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x275_teslamodelsnavigatie_01.JPG
Vandaag kondigde Tesla een terugkoopgarantie aan voor leasemaatschappijen in Nederland, die garandeert dat de terugkoopwaarde tot de hoogste behoort binnen het segment van de premium sedans.
Terugkoopgarantie
Tesla's terugkoopgarantie is geheel ontworpen rondom de klant, wat betekent dat het uitgangspunt een eenvoudige en transparante oplossing is, voor zowel de Model S rijders als de leasemaatschappijen. Door middel van dit programma helpt Tesla leasemaatschappijen nog aantrekkelijkere en competitievere tarieven te hanteren richting klanten. Het programma biedt deelnemende leasemaatschappijen de mogelijkheid een terugkoopgarantie aan te vragen. De auto wordt teruggekocht na een periode van 36- of 48 maanden tegen een vooraf vastgestelde prijs. Overal zelfde prijs
De terugkoopprijs die Tesla hanteert zal voor alle leasemaatschappijen hetzelfde zijn, daarnaast is de prijs volledig transparant voor alle Model S rijders. "We begrijpen dat veel klanten waarde hechten aan de flexibiliteit om zelf een leasemaatschappij uit te kiezen", zegt Kim Liebregts, Country Director Tesla Benelux. "Wij streven altijd naar het beste voor onze klanten, daarom zijn wij er trots op om deze transparante en eerlijke terugkoopgarantie aan te bieden." In Nederland kunnen klanten van ALD Automotive al profiteren van het Tesla terugkoopprogramma.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!