Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Start van 'De Maand van het Budget'

23-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
De maand van websitee
De maand april staat in het teken van budgetteren! Glipt het geld je door de vingers en heb je werkelijk geen idéé waar het allemaal blijft? Doe dan mee met Kassa’s 'De Maand van het Budget'!
We zijn op zoek naar een gezin met kinderen tussen de acht en zestien jaar dat we kunnen volgen. Samen krijgen we je huishoudboekje op orde en word je weer baas over je geld! Je kunt je aanmelden via demaandvan@vara.nl.
Doe online mee
Natuurlijk kun je ook online meedoen. Meld je aan op onze  Facebookgroep 'De Maand Van' . In deze groep kun je onder andere ervaringen, filmpjes, tips en meer delen!
Heb je geen Facebook? Geen probleem! Hier kun je alles terugvinden over 'De Maand van het Budget'. In dit dossier plaatsen we o.a. de spelregels, artikelen, video's en alles uit de uitzending.
Wil je per mail wat meer informatie ontvangen of heb je gewoon een vraag? Stuur dan een mailtje naar demaandvan@vara.nl . We helpen je graag.
De spelregels worden binnenkort bekend gemaakt. Houd dus dit dossier - of onze Facebookgroep  - goed in de gaten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

korenbloem2000
korenbloem200026 mrt. 2017 - 15:45

Ik hoef niet te budgetteren. Net zoals wat Kaat Karin hier onder neer zette. Alleen heb ik geen Wajon, maar WWB. Overigens ben ik voor 100% afgekeurd, maar ja, toen had ik al WWB....Als alle vaste lasten zijn betaald, w.o. eigen bijdrage in de zorgkosten, blijft er iets over om van te eten, kleding en schoenen. Ik zit meestal in de kou en in het donker, omdat ik anders de energierekening anders niet kan betalen. Iets leuks doen? Zit er financieel niet in. En dan wil de nieuwe regering ook nog het vakantiegeld van de WWBers intrekken, huursubsidie naar beneden en een extra tax op de energie.... Laat de regering de chronisch zieken, ouderen, WWBers en Wajonners maar een zelfmoordpil verstrekken. Zijn ze van ons af en met dat "ze" bedoel ik ook de rijken onder ons, die iemand die het minder heeft, geen één Eurocent meer gunt, want stel je voor dat ze die zelf mislopen....

gypsyjoy
gypsyjoy26 mrt. 2017 - 14:11

sinds de participatie wet en een jaar later de aftopping vd huurtoeslag, valt er NIKS meer te participeren en is de uitkering (Wajong 100% afgekeurd) de 5de vd maand al op. De vaste lasten zijn hoger dan de uitkering.....huur, zorg,energie,internet/tv, water, verzekeringen,CAK en een auto waar ik niet zonder kan. Wat valt er nog te budgetteren van 980 euro? Een alleenstaande AOWer krijgt meer dan ik. Met dank aan RotteRutte.

simon55
simon5524 mrt. 2017 - 14:38

Kom eens n weekje logeren bij me , kun je heel veel leren van me, ik hou alleen maar geld over. Of zou dat komen dat de maanden te kort zijn.........?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!