Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Reactie Politie Rotterdam zaak Saskia de Meij

02-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
276 keer bekeken
  •  
politie
De Politie Rotterdam reageert op de zaak inzake mevrouw Saskia de Meij. In april 1998 wordt haar auto gestolen, het begin van een jarenlang slepend verhaal. Saskia krijgt boetes, aanmaningen en bekeuringen.
'In 2014 heeft mevrouw de Meij een klacht ingediend tegen de politie, die na diverse gesprekken op 14 september is afgerond. Naar eigen zeggen was dat naar tevredenheid. De schade zou worden afgehandeld door de verzekering van de politie. Desondanks zocht mevrouw de Meij in 2016 weer contact met ons. De politiechef is toen zelf met haar in gesprek gegaan, en bood uit coulance aan het door de verzekering berekende bedrag te verdubbelen. Op dat aanbod van oktober 2016 is nooit een reactie gekomen, tot mevrouw de Meij in september 2017 dreigde met rechtsmaatregelen. Wij vinden het heel vervelend dat onze verschillende handreikingen niet hebben geleid tot een oplossing, waardoor dit voor alle partijen blijft voortslepen. Mocht dit voor de rechter komen, dan zien wij dat met vertrouwen tegemoet'.
Bekijk de uitzending met Saskia's verhaal hier op onze Gemist-pagina.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!