Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Plug-in hybride Bentley in 2017 op de markt

08-01-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x275_bentley_exp9f.jpg
Bentley heeft zojuist bekend gemaakt dat hun nieuwe SUV hybride-aandrijving zal krijgen. Een plug-in variant zal mogelijk in 2017 op de markt komen.
De Britse autofabrikant is momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een SUV om een nieuw model in te brengen. Naast de huidige lijn met onder meer de GT, Flying Spur en GTC is een SUV geen ondenkbare stap. Dat zagen we in 2012 al op de autobeurs van Genève toen Bentley voor het eerst een concept SUV liet zien.
Gluren bij PorscheBentleybaas Wolfgang Schreiber laat aan Autoexpress weten dat "de nieuwe SUV hybride zeer waarschijnlijk een plug-in hybride zal zijn". Je kan die auto dus met de stekker opladen en voor die techniek zal het merk met name kijken naar de Porsche Panamera S E-Hybrid.
Succes verwachtDe marketingafdeling van Bentley draait inmiddels op volle toeren, want zij verwachten er zo'n 3000 op jaarbasis te kunnen verkopen. Bentley heeft naar aanleiding van het concept dat in 2012 werd gepresenteerd al 2000 orders gekregen voor een auto die, zoals hij toen getoond werd, niet gebouwd zal worden.
Bron: Autoexpress.co.uk
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!