Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Oproep: Ervaring met iQdrive?

17 jan 2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
rijles rijschool afrijden cbr rijbewijs 930
Kassa is op zoek naar ervaringen van klanten met rijschool iQdrive. Heb je ooit met deze rijschool te maken gehad? Dan horen we het graag!

Mail ons

Stuur dan een mail met een korte beschrijving van je ervaring naar  kassa@bnnvara.nl . Zet er ook je telefoonnummer bij, dan kan de redactie je bereiken als we vragen hebben.

Meer over:

oproepen

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

meryblokker
meryblokker2 feb 2019 - 12:40

hallo ook mijn zoon is opgelicht bij deze rijschool .Hij had zich aangemeld voor een spoed opleiding .16 dec aangemeld op 22 jan zal hij beginnen en dan in 2 weken je rijbewijs  Al met al 3 uur les gehad rij instructeur ziek en hij durfde niet met sneeuw te rijden ,.Als je ze belt wordt je als je ze eindelijk te pakken krijgt in de wacht gezet omdat ze moeten overleggen ,en dan wordt zonder wat te zeggen de verbinding weer verbroken .Zelfs het examen was nier aangevraagd  Wel vooruit betaald 1680 euro mijn tel nr is 0228514649  Ik heb wel een aangetekende brief naar ze verstuurt om het contact te ontbinden.

Expansievat
Expansievat22 jan 2019 - 18:23

een rijschool met ( lijkt mij ) franchise leraren.
Helaas kwam voor de 16,5 jarige zoon de proefles wel als een verrassing, alleen 3/4 uur te laat.
Dat was dus direct onze laatste afspraak met deze rijschool. Jammer dat de proefles toch gewoon moest worden afgerekend, ondanks het verlate tijdstip.
al met al, geen feestje !