Kassa

Oproep: Ben je onlangs gebeld door een bedrijf dat jou een nieuw energiecontract wilde verkopen?

  •  
14-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Contract 520
Ben je onlangs gebeld door een bedrijf dat jou een nieuw energiecontract wilde verkopen? En ben je daardoor van energieleverancier gewisseld terwijl je dat eigenlijk niet wilde, of het niet in de gaten had? Mail ons via Kassa@bnnvara.nl onder vermelding van je naam, mailadres en telefoonnummer. Heel veel dank!

Meer over:

oproepen
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (9)

marleenvanh
marleenvanh16 feb. 2019 - 12:58

Een tijdje geleden (november dacht ik) is er wel iemand aan de deur geweest. Helaas bleek (mijn man is gepensioneerd bedrijfseconoom, en hij ging dus meteen achter de computer en 'mee-rekenen') dat wij voor ons gebruik nu al een beter (het beste) contract hebben. Hij heeft dat heel duidelijk gemaakt en was binnen enkele minuten van die 'kwebbeltante' af! Niet alle ouderen zijn een gemakkelijke prooi LOL

muijserwh
muijserwh16 feb. 2019 - 0:07

Ik word regelmatig gebeld door allerlei bedrijven die mij een zogenaamd goedkoper energie bedrijf willen, zeg maar gerust opdringen, laten overstappen. De bedragen die mij dan voorgesteld worden door deze mensen zijn dan lager dan wat ik nu betaal. Maar......als ik dan het voorstel van het energiebedrijf wat mij voorgesteld wordt is het bedrag wat ik zou moeten gaan betalen of hetzelfde of een hoger bedrag dat ik nu betaal! Ik ga hier dus niet meer op in.

a. raadersma
a. raadersma15 feb. 2019 - 19:53

Nadat de NUON mijn voorschot met maar liefst 75,-- per maand verhoogd had (terwijl ik nog terug zou krijgen zelfs) overgestapt naar een ander.

djfox741
djfox74115 feb. 2019 - 19:31

@kassacees Bij mij hetzelfde, kreeg een "speciaal" verleng aanbod wat precies hetzelfde was als ik als anonieme klant de berekening deed, dus even zoeken (niet op zo'n price website) kwam uit bij de NUON en krijg voor 1 jaar € 250,00 dus was overstappen niet zo moeilijk, toch?

Engelse drop
Engelse drop15 feb. 2019 - 18:49

Al een paar x gebeld wist U dat u te veel betaald. Nou en dat is u probleem toch niet. Ja maar dat is zonde van uw geld dus niet die van u mijn niet lastig vallen graag. U probeert geld te verdienen door mij een contract te laten afsluiten. Goeden dag meneer

aad van oldenbarneveld
aad van oldenbarneveld15 feb. 2019 - 18:34

5 X wat een gezeik ik ben niet overgestapt.

aad van oldenbarneveld
aad van oldenbarneveld15 feb. 2019 - 18:31

5 X wat een gezeik ik ben niet overstap.

Kees de Coo
Kees de Coo15 feb. 2019 - 14:04

Al een paar keer vanuit Utrecht.Ik begin daar niet aan!!

kassacees
kassacees15 feb. 2019 - 13:50

Ja, mijn huidige energiebedrijf bood een "aantrekkelijk" nieuw contract. Dat bleek achteraf toch niet zo aantrekkelijk en ben overgestapt naar een ander energiebedrijf.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!