Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

LEAF-rijders krijgen eigen oplaadpunt bij aanschaf

19-12-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_nissanleaf.jpg
Nissan en Nuon starten een samenwerking om LEAF-rijders te voorzien van eigen oplaadpunten voor hun elektrische auto. Vanaf januari 2014 krijgen berijders een oplaadpakket bij hun nieuwe LEAF. Het moet voor gebruikers van een elektrische auto zo simpel mogelijk zijn om te laden: zowel thuis, onderweg als op het werk. Met dat doel gaan Nissan en Nuon een samenwerking aan. Vanaf januari 2014 ontvangen zakelijke klanten bij aanschaf van een nieuwe Nissan LEAF een aantrekkelijk oplaadpakket van Nuon. Het aanbod geldt voor leaserijders en ZZP’ers.
Overal makkelijk laden
De koper krijgt bij zijn Nissan LEAF zowel een oplaadpunt voor thuis als een voor op het werk – inclusief installatie. Met het intelligente oplaadpunt thuis kan hij zijn zakelijke laadkosten eenvoudig declareren. Hiermee wordt het voor met name de zakelijke rijder nóg eenvoudiger om overal en makkelijk te kunnen laden. Voor onderweg krijgt de elektrisch rijder een oplaadpas waarmee hij bij duizenden openbare laadpunten in Nederland kan opladen. Waar mogelijk, regelt Nuon ook een oplaadpunt voor de klant in de buurt van zijn woning. Zo wordt de keuze voor elektrisch rijden wel heel gemakkelijk. Eenvoudig overstappen
Met deze stap maken Nissan en Nuon de overstap naar elektrisch rijden eenvoudiger en dus aantrekkelijker. Het is voor LEAF-rijders essentieel om thuis en/of op het werk te kunnen laden: de auto staat langere tijd achtereen op een vaste plek, dus dan kan meteen de accu worden bijgeladen. Mocht dat een keer niet volstaan, dan kan de rijder ook terecht bij één van de bijna 100 snellaadpunten in Nederland, waar in een half uurtje weer 100 kilometer bereik is bijgeladen. Nuon Laadoplossingen
Nuon biedt elektrisch rijders de oplossing om eenvoudig, veilig en duurzaam te laden - thuis, op het werk en in de openbare ruimte. Nuon bouwt samen met partners aan een netwerk van openbare oplaadpunten in Nederland. Berijders die wonen in de provincies Noord-Holland en Flevoland kunnen direct bij Nuon een verzoek voor een openbaar oplaadpunt indienen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!