Sfeerfoto van Kassa
Kassa

Kassa

Iedere zaterdag om 19.05 uur opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!

VOLG ONS

Kassa

Kifid vraagt partijen om reactie

29 apr 2015
  •  
leestijd 1 minuut
rechter_hamer_12.jpg
Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) gaat partijen die betrokken zijn bij lopende klachtprocedures over beleggingsverzekeringen vragen of de uitspraak van het Europees Hof in hun zaak aanleiding geeft voor een verandering of aanvulling van hun standpunt. Zij zal de partijen binnen twee weken berichten over de daarbij te volgen procedure en geldende termijnen.
Dit liet de geschillencommissie van Kifid woensdag weten na de uitspraak van het Europese Hof van Justitie in de zaak tegen Nationale Nederlanden.
Beleggingsverzekeringen
Na ontvangst van de reacties zal de geschillencommissie, afhankelijk van de stand van de procedure in iedere individuele zaak, uitspraak doen, of de procedure voortzetten. Er zijn op dit moment bij Kifid ruim vierhonderd zaken over beleggingsverzekeringen in behandeling.
Het Kifid hield de behandeling van alle lopende procedures in deze woekerpoliszaken aan in afwachting van de uitspraak van de Europese rechter. ANP

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!

Sfeerbeeld BNNVARA programma's