Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.
Je kan de boter ook gewoon in een botervlootje of tupperware bakje met deksel(nog beter zelfs) in een keukenkastje zetten. "normale" mensen eten elke dag brood waar ze boter op smeren, je gebruikt het dan zo vaak dat het de kans niet krijgt te bederven. Ik eet geen brood of wat dan ook waar ik roomboter op smeer, maar bak er af en toe mijn vlees in(gebruik ook olie voor bepaalde bereidingswijzes)en neem dagelijks een hapje boter zo. Het staat bij mij soms wel 2 weken zo in een goed afgesloten bakje in mijn keukenkastje, niks aan de hand, na 2 weken is het nog steeds hardstikke goed en lekker. Je moet wel goede echte(room)boter nemen uiteraard.
Als de boter in een rechthoekig pakje zit, kun je met een kaasschaaf prima de boter recht uit de koelkast eraf schaven. De kaasschaaf past ruim over de smalle kant van de boter, waardoor het geen geklieder geeft. P.S. Er zijn ook kaasschaven die dunne plakjes schaven.
Helemaal mee eens en werkt zeer effectief zonder restjes over te houden.
Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!