Kassa

Het afvalscheidingsstation van Zamarra

21-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2017-11-20 om 22.09.57
Tover je oude kast om in een afvalscheidingsstation! Zamarra laat zien hoe zij aan afval scheiden doet.

Bekijk de video hieronder.

De hele week staat Kassa online in het teken van afval scheiden. Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube om geen tips, feitjes en video's te missen!
Heb jij vragen over het huishouden, opruimen of organiseren? Of wil je een mysterie opgelost krijgen door Zamarra? Mail naar: kassa-online@bnnvara.nl.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

gerard van tol
gerard van tol23 nov. 2017 - 10:22

Heel leuk als je ruimte genoeg hebt. Helaas is dat bij ons niet het geval, ook hebben wij geen mogelijkheden om allerlei afval bakken neer te zetten. De dichtstbijzijnde afvalcontainers zijn voor papier, plastic en restafval, dus wat moet ik met glas. Ik ben slecht ter been en kan dus niet telkens even met mijn potje naar de glascontainer hobbelen. Dus oplossing is leuk bedacht maar voor veel mensen met beperkte, maar net betaalbare woonruimte niet te doen.

ernie eduard
ernie eduard22 nov. 2017 - 16:43

Ik heb ruimte voor twee kasten in mijn huis en in een zit mijn kleding in en de andere mijn diversen boeken, flessen, overige spullen en ordners voor mij rekeningen omdat nog niet alles is geautomatiseerd. DUS GEEN RUIMTE VOOR EEN AFVALVERWERKING STATION in mijn huis. Maar dat is vaak bij dit soort figuren die denken, ik kan het kwijt, dan kan heel NL het ook kwijt. Veder kijken deze simpele zielen niet, net zo als ik fiets na mij werk dan kan iedereen fietsen naar hun werk....

tijger1
tijger122 nov. 2017 - 13:40

Jammer, heb al mijn oude kasten weggedaan en in mijn nieuwe zal het niet lukken. 

mein33
mein3321 nov. 2017 - 14:30

Fantastisch idee, nu alleen nog een 'oude' kast zien te vinden !Zal eens in de buurt informeren of iemand nog een 'oude' kast heeft en die aan mij mij ter beschikking wil stellen voor het goede doel. 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!