Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Eerste exemplaren van BMW i8 afgeleverd

05-06-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x275_bmwi8aflevering.jpg
Vandaag zijn de eerste acht exemplaren van de BMW i8 overhandigd aan de gelukkige eigenaren. Dat gebeurde op feestelijke wijze in BMW Welt in München. Alle acht exemplaren zijn voor de Duitse markt bestemd.
Aanwezig waren Roland Krüger, Hoofd Verkoop en Marketing Duitsland namens BMW en Dr. Helmut Schramm, Hoofd Productie Elektrische Auto's in de fabriek in Leipzig. Televisiepresentator Thomas Gottschalk en acteur Thomas Kretschmann hebben de avond aan elkaar gepraat. Laserverlichting
Het is de eerste keer dat BMW een auto in productie neemt die voorzien is van laserverlichting. Hiermee neemt het zicht toe tot 600 meter, een verdubbeling van de 300 meter die LED-verlichting momenteel haalt. Laserverlichting verbruikt 30% minder energie van LED-verlichting, maar weegt ook minder en neemt minder ruimte in beslag.
 
De i8 is de eerste plug-in hybride van BMW. Wij zullen op een later moment dit jaar nog gaan rijden met de i8. Eveneens zal nog een plug-in hybride variant van de X5 worden geïntroduceerd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!