Kassa

Een dag in het leven van afvalcoach Christine

23-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2017-11-23 om 18.19.03
We liepen een dag mee met afvalcoach Christine van den Goor. Zij wil mensen bewuster maken over afval scheiden.

Bekijk de video hieronder.

De hele week staat Kassa online in het teken van afval scheiden. Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube om geen tips, feitjes en video's te missen!
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

Tanjaja
Tanjaja26 nov. 2017 - 14:57

hoi, Supergoed filmpje! Wat gaaf dat Christine dat doet! Veel beter dan als iedereen zijn mond houdt  :) En wat een creatieve werken van de wijkbewoners!! Steunt de gemeente Nijmegen dit qua geld en onderhoud? (of is het weer 1 van de zoveelste initiatieven die binnen 1 a 2 jaar verdwenen is vanwege onhandige ambtenaren, weg-werkers die dingen slopen, toerisme of dronken stad-bezoekers?) trouwens, ik zoek zelf nog regelmatig producten hier op: https://www.afvalscheidingswijzer.nl (want ik wist niet dat aluminiumfolie ook mocht, en medicijnstrips niet..in die pmd zak.. oef.. best wennen nog!!)

Wilco_vV
Wilco_vV24 nov. 2017 - 17:43

Tja, dit soort initiatieven blijken toch nog wat nodig te zijn om de vinger aan de pols te houden wat dit onderwerp betreft. Het is nou eenmaal niet zo dat als zo'n buurtcontainer neergezet is dat dan alles mooi geregeld is en nooit meer naar omgekeken hoeft te worden hè.

tijger1
tijger124 nov. 2017 - 16:27

Die heeft dus ook een baan.

willemvroege
willemvroege24 nov. 2017 - 13:13

Niet onaardig om naar te kijken, maar het blijft een beetje hopeloos steken in goede bedoelingen. Voor mijn eigen  afvalscheiding heb ik hiervan niets opgestoken.

1 Reactie
Nijmeegse Piet
Nijmeegse Piet25 nov. 2017 - 11:39

Beste Willem, Dit filmpje gaat over het werk van een afvalcoach. Als je wilt weten wat je bij het PMD afval kunt gooien kun je bijvoorbeeld terecht bij http://www.plasticheroes.nl/. Veel succes met het scheiden van je afval. groet, Nijmeegse Piet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!