Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Dit is de duurste Tesla Model S ter wereld!

23-03-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
131 keer bekeken
  •  
600x275_teslamodelstsportline.png
Amerikanen houden ervan om hun dikke bak te pimpen met neon, dikke velgen en donkere achterlichten. Normaliter zijn dat aanpassingen die niet zo heel duur zijn, maar T Sportline kan je nieuwe auto wel een stuk duurder maken. Zij modificeerden een Tesla Model S en door hun wijzigingen gaat dit exemplaar in de boeken als de duurste Model S die er is.
De berekening is in dit geval even in dollars. Men neme een 85 kWh Model S van $85.900. Daarbij tel je allerlei leuke opties van Tesla zelf er bij op. Je komt dan voor een exemplaar met nagenoeg alle opties uit op $123.770. Vervolgens breng je je Model S langs bij T Sportline. Daar kan je voor $7500 nieuwe velgen laten monteren, je auto laten wraken voor $6000, extra koolstofvezel laten toevoegen voor $5250 en een nieuw geluidssyteem laten installeren voor $9500. Natuurlijk wil je ook nieuwe bekleding. Daarvan kan de prijs oplopen tot $25.000.
Rekent u het even uit?
Bron: Worldcarfans.com
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!