Kassa

De doorsnee Kassa-site bezoeker

12-11-2004
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
445772.jpg
Velen van u hebben het afgelopen jaar onze polls ingevuld. Dat leidt tot een interessante conclusie. Wij hebben op basis van onze poll uitslagen gepoogd u een luchtige conclusie te bezorgen. Telkens namen wij de groep met het hoogste percentage. Herkent u de persoon in het artikel hieronder?
De kans is groot dat u een bril of lenzendragend persoon bent die niet rookt of net is gestopt. U heeft last van spam en spyware , al weet u waarschijnlijk niet wat dat laatste betekent. U bezoekt deze site wekelijks, soms dagelijks.
U bent redelijk behoudend. Uw 15-jarige kind mag geen piercing , u doet geen inkopen op het internet voor Kerst . Misschien is dat dit jaar anders. U bestelt in ieder geval nooit iets bij erotische sites en eigenlijk wilt u hier helemaal niet over praten. Mocht u een penis hebben, dan laat u die in geen geval vergroten />. U koopt nooit iets aan de deur . Waar komen al die klachten dan toch vandaan die bij Kassa binnenkomen over colportage en oplichting? Als u op reis gaat neemt u altijd een reisverzekering .
In het uitgaansleven heeft u het eigenlijk niet naar uw zin. U vindt de wegrestaurants waardeloos en de prijzen in de horeca veel te hoog. Pannenkoeken zijn zelfgebakken veel lekkerder. Positief is wel dat u uw partner bij het uitgaan heeft gevonden.
Als u moet tanken ergert u zich aan de benzineprijzen . Behalve als u heel erg staat te dromen gooit u eigenlijk nooit de verkeerde brandstof in uw auto. Uw gelooft niet in de zuiverheid van de APK . Autorijden is ook niet alles dus. Gaat u uiteindelijk met het openbaar vervoer dan voelt u zich redelijk veilig. Zou dat nu nog zo zijn?
Met uw gezondheid bent u een beetje aan het rommelen. U let wel op uw gewicht en probeert dagelijks fruit te eten, maar het maakt u eigenlijk niet uit of er gif in groente of fruit zit. U slaapt waarschijnlijk goed . Ondanks het feit dat u niet zo heel erg jong bent gebruikt u nooit een rimpelcrème . U kunt beter niet ziek worden in het weekeinde want dan is uw huisarts slecht te bereiken . De winter is lang. Wilt u toch echt niet een keertje naar de zonnebank ?
U vindt eigenlijk dat uw kapper niet deugt. Om uw kapsel toch nog een beetje model te geven, smeert u behoorlijk met gel . Verder kan de ambachtelijke slager het wel vergeten, u koopt uw vlees bij de supermarkt. Waarom de echte bakker dan wel uw voorkeur heeft is een raadsel.
Tenslotte: viert u Oud & Nieuw? Dan kunnen uw buren de moeite besparen om twaalf uur naar links of rechts uit het raam te kijken, want u geeft maximaal 25 euro aan vuurwerk uit.

Meer over:

columns
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!