Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

CES 2018: Wat is er te zien?

12-01-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
CES 930x520
De Consumer Electronics Show (CES) is de grootste techbeurs ter wereld en wordt in Las Vegas gehouden. Net als elk jaar worden er allemaal nieuwe producten gepresenteerd die ook interessant zijn voor de consument. Zoals nieuwe mobiele telefoons, hightech auto’s en flinterdunne laptops. Kassa zet een aantal producten op een rij die dit jaar op CES te zien zijn.

Flinterdunne laptops van Acer en Dell

Acer en Dell zijn twee computerfabrikanten die dit jaar op de CES-beurs staan met nieuwe laptops. Beide fabrikanten hebben slanke laptops ontwikkeld. De modellen lijken praktischer doordat ze dunner zijn. Zo kunnen ze makkelijker opgeborgen worden.
De Dell XPS 15 is vergeleken met de Acer Swift 7 wat meer prestatiegericht. De laptop heeft een RAM-geheugen van 32GB en een SSD van 1TB. Het scherm kan 360 graden omgeklapt worden en is dan als tablet te gebruiken dankzij het touchscreen. Het scherm ondersteunt 4K.
De Acer Swift 7 is met een dikte van 8,98mm de dunste van de twee. Deze heeft een SSD van 512GB en een geheugen van 8GB. De laptop is kost 1699 euro en is vanaf april verkrijgbaar.

Chinese auto’s: Byton

Byton lijkt tot nu toe de goedkope versie van Tesla. De auto is uitgerust met een heel groot scherm van 1,25 meter in de voorkant van de auto, waar normaal het dashboard zit. Als dat nog niet genoeg is zit er ook nog een scherm in het stuur. De Byton heeft een vermogen van 272pk en is 4,85 meter lang. De eerste versie is nog een testmodel, de uiteindelijke productie is pas in 2019 klaar.

Slimme wc

De Numi intelligent toilet  biedt de gebruiker een warme wc-bril, muziek via Bluetooth en verstelbare watertemperaturen. En als je ‘s nachts naar het toilet moet kun je met stemherkenning de pot bevelen om zijn lichten aan te doen. Wie de Numi moet delen met de rest van het gezin kan de wc personaliseren. Iedereen van het gezin kan apart zijn of haar voorkeuren instellen.

Spiegel vertelt je waar je rimpels hebt

De HiMirror Mini kan jouw gezichtshuid scannen en jou dan vertellen waar je rimpels hebt. Vervolgens legt de spiegel je uit hoe je die rimpels of andere imperfecties het beste kunt aanpakken. Ook biedt het make-up tutorials aan. Als je de spiegel verbindt met je Amazon assistant kan het je ook updaten met het laatste nieuws en muziek afspelen.
Bronnen: ces.tech / Tweakers / nos.nl / carros.nl / androidplanet.nl / cnet.com / us.kohler.com / The Telegraph
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!