Kassa

Cadeautje van de Postbank

25-06-2004
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
510457.jpg
Een V&D-cadeaubon van 10 euro kreeg je van de Postbank als je 500 euro of meer op een spaarrekening zou zetten. Meneer van den Brande uit Den Haag leek dat wel wat. Hij belde op 16 juni, liet die 500 euro overmaken en kreeg... geen cadeaubon.
"U bent te laat," vertelde de Postbank-medewerker aan de telefoon. "De actie liep tot 14 juni." Meneer van den Brande had de aanbieding gelezen in Postbanknieuws, zo'n blaadje dat de bank meestuurt met je periodieke rekeningafschrift. Daarin stond inderdaad die einddatum van 14 juni. Maar hij kreeg zijn rekeningafschrift met die aanbieding pas op 15 juni in de bus.

"Echt iets voor de Postbank," vindt meneer van den Brande. Kassa belt met de Postbank. Een woordvoerster legt uit dat de verzending van Postbanknieuws enigszins was vertraagd. De laatste groep klanten heeft het blaadje inderdaad te laat in de bus gekregen. Maar de interne afspraak was dat klanten die na de 14e juni  belden, daarom toch nog mee konden doen met de actie. Kennelijk was niet elke Postbank-medewerker van die afspraak op de hoogte. "We zullen meteen contact zoeken met meneer van den Brande. Natuurlijk krijgt hij alsnog de cadeaubon."

Meer over:

kassamailbox
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!