Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

AT5 rijdt als eerste tv-zender 100% elektrisch

14-05-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
001_AT5.jpg
De verslaggevers van de Amsterdamse lokale tv-zender AT5 rijden voortaan elektrisch door de stad. AT5 besloot onlangs voor de aanschaf van een aantal Renault Z.E. (zero emission) modellen. Amsterdammers maken binnenkort de kans om een week lang in een Renault ZOE te rijden via at5.nl/klikenwin door te voorspellen hoeveel rondjes rond de Ringweg A10 zijn behaald met deze auto.
Win een week lang elektrisch rijden
AT5 organiseert een prijsvraag op zijn website om Amsterdammers een indruk te geven van het bereik van de Renault ZOE. AT5 rijdt 14 mei aanstaande met de Renault ZOE zoveel mogelijk kilometers op de Ringweg Amsterdam. Amsterdammers maken kans op een week lang gratis elektrisch rijden in de Renault ZOE door te voorspellen hoeveel rondjes rond de Ringweg A10 zijn behaald met deze auto. De actie loopt van 14 t/m 17 mei 2014. Op weg naar volledig elektrisch rijden
"AT5 vervult een voortrekkersrol met elektrisch vervoer en bevordert in grote mate de zichtbaarheid van elektrische auto's in Amsterdam en omgeving", vertelt Janet Richter, directeur Communicatie van Renault Nederland. Renault draagt graag bij aan de eerste stappen van AT5 op het gebied van volledig elektrisch rijden. "AT5 wil met deze samenwerking een steentje bijdragen aan een schoner leefmilieu en de leefbaarheid van de stad Amsterdam", vertelt Bart Barnas, hoofdredacteur van AT5. AT5 koos voor de volledig elektrisch aangedreven Renault ZOE , de Renault Kangoo Z.E. (Zero Emission) en de Renault Twizy . Op het terrein van AT5 zijn laadpalen geplaatst, zodat iedere auto snel kan worden opgeladen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!