Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

32 nieuwe snelladers onderweg

11-08-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x275_renaultzoesnellader.jpg
Allego en The New Motion zijn een samenwerking gestart met het plaatsen van snelladers die geschikt zijn voor de Renault ZOE . Dit jaar zijn dat er minimaal 32, verspreid over Nederland. Daarmee neemt de landelijke dekking van snellaadstations voor de Renault ZOE flink toe. Op deze plaatsen is het nu mogelijk om met 30 minuten opladen minimaal 100 kilometer bereik te genereren.
Lader
De ingebouwde lader van de Renault ZOE is geschikt voor elk vermogen tot 43 kW en benut altijd het maximale vermogen van elk type laadpunt. Hiermee is de ZOE gemiddeld drie tot zes keer sneller opgeladen dan enige andere elektrische auto. Met de opening van de nieuwe 43 kW AC-snelladers van Allego en The New Motion is het nu mogelijk voor ZOE-rijders om in 30 minuten een lege batterij nagenoeg vol op te laden. Het bereik van de Renault ZOE is een reëel bereik tussen de 100 en 150 km. Locaties
De 43 kW AC-snelladers van Allego komen te staan bij locaties uitgekozen door The New Motion, zoals hotels en restaurants van de ketens Tulip Inn, Van der Valk en AC. Inmiddels zijn er in totaal twintig snelladers gebruiksklaar en volgen er spoedig nog twaalf. Voor een overzicht van de geplande locaties zie ook Google Maps. De snellaadlocaties zijn onderweg ook te vinden via een smartphone app .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!