Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

'Apple komt met nieuwe, versimpelde iPhone'

21-03-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
iphone930x520
De kans dat Apple tijdens zijn 'event' met een nieuwe iPhone komt, lijkt groot. Dit toestel zou kleiner, eenvoudiger en goedkoper zijn. Maandag betreedt Apple-topman Tim Cook het podium om zijn technologische waren aan te prijzen op een voor de techreus vertrouwde wijze.
Het is voor het eerst dat Apple zo vroeg in het jaar met een nieuwe iPhone op de proppen komt. Volgens ingewijden heeft het apparaat veel weg van bestaande iPhones en is ook de techniek grotendeels 'oud'.
De vrijwel zekere introductie van het nieuwe apparaat gebeurt in een voor Apple bijzonder kwartaal. Voor het eerst sinds begin 2007 zal volgens analisten de verkoop van iPhones gedaald zijn.
Naast de nieuwe iPhone lijkt ook de introductie van een nieuw model iPad een zekerheidje. Ook zal er bovengemiddelde belangstelling zijn voor nieuwe polsbandjes van de Apple Watch. Geruchten over nieuwe iMacs en een update van Apple TV doen eveneens de ronde maar lijken minder waarschijnlijk. ANP

Meer over:

apple, iphone
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!