Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Apple bezig met iMessage voor concurrent Android

10-06-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
iMessage-logo 930x520
Apple werkt aan een Android-versie van zijn berichtenapp iMessage. Volgens Mac Daily News wordt de nieuwe Android-app volgende week onthuld tijdens zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC.
Gratis berichten
Door iMessage voor Android zou het eindelijk mogelijk worden om via iMessage gratis berichten te sturen tussen Android-apparaten en iOS-apparaten. Op dit moment is de dienst nog beperkt tot eigenaren van een iPad of iPhone of een Mac.
Concurrentie
Eerder bracht het bedrijf al een app uit die het makkelijker moet maken om over te stappen van Android naar iOS. Het is dus niet de eerste keer dat Apple een app uitbrengt op het platform van zijn grote concurrent Google.
Bronnen: Mac Daily News / Nu.nl  

Meer over:

apple, imessage, android
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (2)

emmap
emmap15 jun. 2016 - 17:24

en voor welke apparaten gaat dit dan werken straks? Ook voor oudere appel apparaten? Zijn er typenummers bekend?Of werkt het alleen voor de nieuwste, zodat je weer richting een nieuw apparaat gedwongen wordt?

gerardvantol
gerardvantol10 jun. 2016 - 20:12

Ik gebruik uit principe niets van Apple, die rekenen voor elk kleinigheidje een hoop geld. Verder is het produkt erg goed, alleen die eindeloze koppelverkopen wil ik niets mee te maken hebben.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!