Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

ANWB start vergelijkingswebsite van garages

03-04-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
anwb_15.jpg
De ANWB gaat autobezitters helpen met het kiezen van een garage. Uit een steekproef van de bond blijkt dat 80 procent van de leden het prettig vindt om garages te kunnen vergelijken, als ze overstappen naar een andere garage. Op de website anwb.nl/garagereviews kunnen consumenten garages beoordelen en op elkaars meningen reageren.
'Klant blijft garage vaak trouw'
Over het algemeen blijven mensen trouw aan hun garage, en stappen ze alleen over als ze ontevreden zijn of bij een grote verandering zoals een verhuizing of de aankoop van een auto. Uit het ANWB-onderzoek blijkt dat twee derde van de autobezitters eigenlijk weinig zin heeft om naar een andere garage te gaan. Maar als ze dat toch moeten, willen ze graag kunnen vergelijken.
Autobezitters letten vooral op klantvriendelijkheid, of afspraken door de garage worden nagekomen en of ze voor alle werkzaamheden aan hun auto bij de garage terechtkunnen. Het goede gevoel speelt in veel gevallen een belangrijkere rol dan de prijs, zo blijkt verder uit het onderzoek. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!