Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

ANWB: druk weekeinde op de weg

26-06-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
snelweg_nat_ijzel_weg_auto_10.jpg
Komend weekeinde is het druk op de weg. Er is een groot aantal evenementen, er wordt aan de weg gewerkt en in de regio Zuid begint voor 800.000 Nederlanders de vakantie. Toch zal het nauwelijks tot problemen leiden, verwacht de ANWB.
Concert at Sea
In Zeeland is de Brouwersdam (N57) vrijdagavond en zaterdagmiddag dicht voor het popfestival Concert at Sea. Op de N59 en N256 wordt het daarom druk. In Zuid-Limburg kunnen dit weekeinde de wegen vollopen omdat wielerliefhebbers op pad zijn naar Luik waar de Tour de France van start gaat. Vooral bij Maastricht kunnen files ontstaan. Richting Assen (A28) is het vrijdag en zaterdag druk in verband met de TT. Het festival Awakenings langs de A9 bij Haarlem en Veteranendag in Den Haag zorgen voor extra verkeer.
Werkzaamheden
Kans op files door werkzaamheden zijn er op de A16 Rotterdam richting Breda voor de Van Brienenoordbrug, de A15 Gorinchem richting Nijmegen bij Tiel en op de A50 Oss-Arnhem in beide richtingen tussen knooppunten Valburg en Ewijk.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!