Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Amsterdam ArenA lanceert catering app

05-02-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Apps_03.jpg
Amsterdam ArenA lanceert binnenkort de ArenA Catering App. Met deze app kunnen bezoekers eten en drinken bestellen vanuit hun stoel.
Bestelling
In de app dien je informatie in te voeren zoals stoelnummer, vak en rij. Je kunt dan een bestelling plaatsen en direct betalen. De geplaatste order kun je daarna ophalen bij de dichtsbijzijnde kiosk. Amsterdam ArenA is binnenkort ook van plan om de bestelling ter plekke af te handelen op de tribune.
Samenwerking
De ArenA Catering App wordt in de komende maanden uitgerold. De app kan in het gehele stadion gebruikt worden middels Wi-Fi of het 4G-netwerk. Amsterdam ArenA heeft een nauwe samenwerking met diverse cateraars en Coca-Cola Enterprises, één van de grondleggers van het stadion.
Primeur
Het Amerikaanse bedrijf SeatServe heeft de app ontwikkeld. Ze zijn van plan om de app ook in andere stadions te lanceren. Amsterdam ArenA heeft de primeur en is gekozen als internationale pilot voor het bedrijf.
Coca-Cola Enterprises werkt aan diverse promotieacties en draagt bij aan de promotie voor de nieuwe applicatie.
Bron: Emerce.nl/ AmsterdamArena.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!