Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Allerhande nu ook online

06-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
allerhande_vernieuwd.jpg
De Allerhande, het magazine van de Albert Heijn, is ook online te lezen. Een woordvoerster van het concern bevestigde dinsdag een bericht hierover in Metro.
,,De Allerhande krijgt een doorvertaling op internet'', legt de zegsvrouw uit. Het consumentenmagazine met veel recepten zal zeker niet een op een op het internet komen. ,,Er komen bijvoorbeeld ook instructiefilmpjes bij recepten op het web.''
De Allerhande komt maandelijks uit en heeft een oplage van 2,1 miljoen. Volgens Albert Heijn past het in de huidige tijdsgeest om klanten service op internet te bieden. ,,Mensen willen bijvoorbeeld op hun werk al inspiratie opdoen voor het eten 's avonds.''
Voor de gebruikers van de Allerhande online is op de site ook volop ruimte. ,,Mensen kunnen bijvoorbeeld hun favoriete recept kwijt'', zegt de woordvoerster. Via de website kan Albert Heijn ook inspelen op de actualiteit. ,,Recepten kunnen op deze manier direct aansluiten bij de weersomstandigheden'', aldus de zegsvrouw.
Bron: ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!