Kassa

Alle geldautomaten verdwijnen bij Coop

23-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
geldautomaat pinnen
Door de vele plof- en ramkraken van de afgelopen jaren ziet supermarkt Coop zich genoodzaakt om alle geldautomaten te verwijderen uit haar filialen, dit met het oog op de veiligheid.

Jumbo ging Coop voor

Doordat er de laatste jaren vele bankfilialen zijn gesloten, nemen de plofkraken in supermarkten toe. Dit is een belangrijke oorzaak van de vele overvallen in supermarkten. Hierdoor vindt de Coop het onverstandig de geldautomaten te behouden, meldt Distrifood. Eerder maakte supermarktketen Jumbo bekend de geldautomaten in 170 filialen weg te gaan halen.

‘Betaal met pin’

Voor een groot en toenemend deel worden de boodschappen bij Coop al met de pin betaald, Coop roept haar klanten op om dit meer te doen. Hierdoor is er minder contant geld aanwezig en worden de risico’s zoveel mogelijk beperkt. 
Bron: Distrifood
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

eltien wijngaard
eltien wijngaard24 apr. 2018 - 10:36

Jammer maar helaas... Gelukkig is het nog steeds mogelijk bij t afrekenen met bankpas meer geld op "te nemen" bij de kassa van de supermarkt.. En verder kun je tenslotte nog wel? bij de flappentapper van je bank terecht. En met wat minder bureaucratie kunnen de dienders wat meer achter de plofkrakerboeven aan... (ja inderdaad... ik geloof nog in sprookjes...). Vr groet Eltien, Zuidlaren

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!