Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Albert Heijn verkocht muesli-notenbrood als rozijnenbrood

15-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
65 keer bekeken
  •  
Rozijnenbrood-recall AH
Mensen met een notenallergie wordt dringend verzocht het rozijnenbrood en krenten-rozijnenbrood van het huismerk van Albert Heijn niet te eten. In de verpakking zit mogelijk niet het vermelde product, maar muesli-notenbrood, waarschuwt de supermarktketen woensdag. Dat kan schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen met een notenallergie.
Geld terug bij terugbrengen
Albert Heijn haalt het rozijnenbrood uit de winkels terug. Klanten kunnen het product terugbrengen naar de winkel en krijgen dan hun geld terug.
Zwellingen
Het brood levert geen gevaar op voor klanten die geen notenallergie hebben. Mensen die allergisch zijn voor noten kunnen wel ernstige huiduitslag krijgen. Ook kunnen zwellingen in de mond en keel ontstaan, waardoor mensen ademhalingsproblemen kunnen krijgen.
Voor nadere inlichtingen kunnen klanten terecht op www.ah.nl of contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn 0800 - 03 05 . ANP / foto: Albert Heijn
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!