Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Albert Heijn gaat thuisbezorging uitbreiden

28 jan 2019
  •  
leestijd 1 minuten
Albert Heijn logo 930x520
Albert Heijn opent later dit jaar een vijfde distributiecentrum voor de thuisbezorging van boodschappen. In dat nieuwe zogeheten Home Shop Center (HSC) in Amsterdam kunnen circa 1000 nieuwe medewerkers aan de slag.
Volgens de grootgrutter, onderdeel van supermarktconcern Ahold Delhaize, is sprake van een forse groei van het onlineboodschappen doen. Vooral de populariteit van thuisbezorging via ah.nl stijgt. Bij sommige Pick Up Points, met name buiten stedelijke gebieden, ziet Albert Heijn bijvoorbeeld duidelijk een verschuiving naar thuisbezorging. Daarom worden de komende periode tevens enkele Pick Up Points gesloten.

Uitbreidingen

In het nieuwe HSC worden straks naar verwachting wekelijks zo'n 40.000 bestellingen verwerkt. De andere HSC’s van Albert Heijn staan in Almere, Eindhoven, Rotterdam en De Meern. Albert Heijn meldt verder dat ook het aantal zogeheten hubs wordt uitgebreid, om nog efficiënter boodschappen aan huis te kunnen afleveren. Een hub is een locatie aan de rand van de stad vanaf waar bezorgauto’s de stad in rijden. ANP

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

danielle1960
danielle196028 jan 2019 - 15:39

Ik doe het via picnic moet je maar voor 25€ kopen en dan word het gratis thuisbezorgd

audb
audb28 jan 2019 - 15:16

Bij Ah niet echt vaak maar wel bij de plus en dan meteen voor een maand inslaan.
Zo kan het zijn dat er iets in de aanbieding is wat we veel gebruiken zoals potten groenten dan is het meteen voor meer dan €100 aan boodschappen.
Kleinere doen we gewoon wel zelf en helaas heeft de Lidl nog steeds geen bezorg service anders had ook daar boodschappen besteld geworden.
Helaas hebben we geen auto dus is het gewoon noodzakelijk.

koneldia
koneldia28 jan 2019 - 14:27

Heb het 1x noodgedwongen geprobeerd maar je moet voor 80 euro aan boodschappen bestellen.dat is toch van de zotte! wij hebben een klein huishouden en kopen nooit voor dat bedrag boodschappen.Heb AH gebeld en die zijden dat dit een normaal bedrag was en voor een langer bedrag niets brengen.Wat een service!

1 Reactie
audb
audb28 jan 2019 - 15:13

Op woensdag en donderdag is dat al voor €50