Kassa

AH-klant wil sobere maaltijd

  •  
31-03-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2783737.jpg
De receptkaarten van Albert Heijn, die in de winkels te vinden zijn, zijn sterk vereenvoudigd. Het is namelijk gebleken dat klanten van Albert Heijn de voorkeur geven aan een sobere maaltijd door de week.
De recepten zijn eenvoudiger doordat er nog maar acht ingrediënten gebruikt worden per recept. Dit is inclusief de spullen die mensen al in huis hebben. Ook de prijzen zijn aangepast. De maximumprijs is door de vereenvoudigde recepten nog 2,25 euro per persoon. De bereidingstijd is teruggebracht naar maximaal 30 minuten. Verder komen de voorgerechten en toetjes niet meer aan bod op de receptkaarten.
Naar aanleiding van reacties uit het consumentenpanel van Albert Heijn heeft de supermarktketen de receptkaarten aangepast. Uit de reacties bleek bijvoorbeeld dat consumenten door de week een kindvriendelijke, voedzame en verrassende maaltijd op tafel willen zetten. Verder is het belangrijk voor consumenten om te weten hoeveel de maaltijd precies kost.
AH-klanten besteden door de weeks nauwelijks tijd in het zelf maken van een toetje. Vandaar dat de receptkaarten voor toetjes verdwijnen.
Bron: AD.nl

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!