Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Afhalen kan nog niet bij alle HEMA-winkels door winterweer

09-02-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
70 keer bekeken
  •  
HEMA logo 930 X 520
Door het winterweer blijven 5 tot 10 procent van de HEMA-winkels dicht voor 'click en collect'. De filialen zijn te slecht bereikbaar. Van het kabinet is vanaf woensdag afhalen toegestaan voor niet-essentiële winkels. Wel moet er minimaal vier uur zitten tussen het bestellen en afhalen, om 'funshoppen' te voorkomen.
Bij HEMA kon de afgelopen dagen al taart worden besteld. In de loop van de dag komt de rest van de artikelen beschikbaar voor click en collect. Vanwege de slechte lokale omstandigheden blijven woensdag nog zo'n 40 van de 550 HEMA-filialen gesloten.

Meeste Action-winkels gereed voor afhaal

Sinds maandag kan er bij Action worden besteld. De bestelling kan bij bijna alle 385 Nederlandse vestigingen worden opgehaald. "Er zijn nog tien winkels die worden verbouwd, die volgen binnen anderhalve week", aldus een woordvoerder. Volgens de budgetketen worden er onder meer veel schoonmaakdoekjes, ruitensproeiervloeistof en opbergbakken besteld.
Action houdt geen filialen dicht vanwege het koude weer maar houdt de ontwikkelingen in de gaten. "Het effect van de kou kunnen we moeilijk inschatten, maar we houden er rekening mee dat het voor sommige klanten te koud zal zijn om hun bestelling af te halen." ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!