Kassa

Action waarschuwt: gaslantaarn kan spontaan ontbranden

31-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2076 keer bekeken
  •  
action terugroepactie

Winkelketen Action waarschuwt klanten om de blauwe en zwarte gaslantaarns van het Deense merk UGAS niet meer te gebruiken. Het tafelmodel van deze gaslantaarn kan spontaan ontbranden, wat kan laden tot brand, schade en brandwonden.

De UGAS-lampen zijn tussen 17 april en 16 juli verkocht in Action-winkels en via de Action webshop. "Naar aanleiding van klachten van onze klanten hebben we grondig onderzoek uitgevoerd en we zijn tot de conclusie gekomen dat de veiligheid van de gaslantaarn niet aan de eisen voldoet", laat de discountwinkel weten.

Geld terug in winkel

De gaslantaarn kan worden teruggebracht naar een Action-winkel. Het aankoopbedrag wordt vergoed. Een aankoopbon is niet nodig.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

E.Baert
E.Baert10 sep. 2023 - 15:11

Deze waarschuwing viel voor velen in de vakantie periode. Ik denk dat velen hem gemist hebben. Wij in ieder geval wel. Wij kregen de lantaarn in juni. Echt een leuk ding. Niet echt veel gebruikt toen. Gisteravond gasten en gezellig lang buiten gezeten. Lamp aan. Was heel leuk. Op een bepaald moment lekken de vlammen langs de lamp naar beneden. Binnen een paar seconden waren er vlammen op een groot deel van mijn tuitafel! Gelukkig zaten we niet op een klein balkonnetje, gelukkig waren er geen kleine kinderen bij. Een van onze gasten heeft het ding op de grond met stenen tegels geschoven. Dat veroorzaakte vuurbal. Gelukkig was er een tuinslang in de buurt.... We zijn er - op een klein brandwondje op een vingertop na - met de schrik afgekomen!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!