Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Actie van C1000: misschien een gratis kaartje voor de Toppers!

24-02-2007
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
Fallback image for card
Het spaarplan van C1000 levert een kaartje op voor een concert van de Toppers. Leuk!
Totdat er een mailtje van Ticketpoint binnenkomt met de melding dat er iets is misgegaan met de registratie.
Je spaart 40 zegels om een 2e gratis kaartje te bemachtigen voor de “Toppers in Concert”.  Oftewel: je doet 400 euro aan boodschappen en je kunt naar het concert! Nou, dat is even flink sparen! Maar het loont: je kunt prachtig zitten op Rang 1 op 3, 6, 7 of 8 juni.
Maar wat blijkt nu? Een week nadat je je codes hebt ingevuld en je bevestiging hebt gekregen, krijg je opeens een e-mail van Ticketpoint, dat er iets is misgegaan met je registratie. Je krijgt nieuwe codes die je weer op de website van Ticketpoint kunt invoeren. Maar dan is opeens Rang 1 uitverkocht! Hierover hebben we veel klachten binnen gekregen. Ook is de wachttijd aan de telefoon enorm lang is en je betaalt “slechts” 0,45 eurocent per minuut.
De oplossing?
Omboeken! Je kunt óf op Rang 3/4/5/6 gaan zitten óf op Rang 1 op een andere dag.
De reactie van C1000: “De actie is een groot succes en daar zijn we positief door verrast. Het is afgelopen week een gekkenhuis geweest met ca. 40.000-50.000 boekingen. Door de grote hoeveelheden boekingen liep de koppeling van het computersysteem en het aantal reserveringen niet synchroon. Mensen die nu nog vragen hebben over hun reservering kunnen hiervoor terecht bij het 0900 nummer dat op hun voucher staat.”
Wij namen de proef op de som en hebben eerst het hoofdkantoor van de C1000 gebeld. Hier konden we niet geholpen worden. Ze kenden het probleem, maar het lag bij Ticketpoint, dus we moesten hen maar bellen. Na ruim een kwartier in de wacht te hebben gestaan werden we te woord gestaan. Wat bleek: we konden niet geholpen worden behalve dat ze de kaarten konden omboeken. Ja, dat kan je thuis zelf ook wel via www.ticketpoint.nl . />
Mooi! Van C1000.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!