Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

ACM waarschuwt voor telefoontjes Klussersteam

09-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Klussersteam 930
Wie telefoontjes krijgt van het bedrijf Klussersteam moet goed oppassen. De onderneming biedt telefonisch abonnementen op klussen en reparaties aan, maar houdt zich daarbij mogelijk niet altijd aan de regels. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) zegt al veel klachten te hebben ontvangen over de verkooppraktijken.
Klussersteam biedt aan voor een bedrag van 325 euro per jaar klusjes aan huis uit te voeren. De ACM verdenkt het bedrijf er echter van rekeningen te sturen naar mensen die nog niet schriftelijk akkoord zijn gegaan met het afsluiten van zo'n abonnement. Dat is een verboden handelspraktijk.

Toename verkooptrucs

De ACM ziet een forse toename van dit soort verkooptrucs via de telefoon. De marktwaakhond drukt slachtoffers op het hart de onterechte rekeningen niet te betalen, ook niet als wordt gedreigd met deurwaarders of oplopende kosten. Verder adviseert de toezichthouder de hoorn op de haak te gooien als een bedrijf blijft bellen met aanbiedingen. ANP/ACM

Meer over:

verkooptrucs
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!