Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Aantal gebruikers Twitter stijgt niet

27 jul 2017
  •  
leestijd 1 minuten
twitterlogo930x520
Twitter is er afgelopen kwartaal niet in geslaagd zijn aantal gebruikers verder op te krikken. Daarmee komt de opmars van vier kwartalen op rij met groei tot teleurstelling van beleggers ten einde. Het aandeel ging donderdag in de voorbeurshandel omlaag.
Achter op Facebook, Instagram en  Snapchat
Het aantal actieve gebruikers bleef gelijk op 328 miljoen, waar marktkenners hadden gerekend op een stijging naar 332 miljoen. Daarmee blijft het achter bij de groei van andere socialmediabedrijven als Facebook, Instagram en Snapchat.
De omzet liep met 5 procent terug tot 574 miljoen dollar, wat wel iets hoger was dan de verwachtingen van analisten. De advertentie-inkomsten daalden met 8 procent tot 489 miljoen dollar. Het nettoverlies liep op tot 117 miljoen dollar, van 106 miljoen een jaar eerder. Dat was mede te wijten aan een afschrijving op een belang in het Duitse muziekplatform Soundcloud. ANP

Meer over:

, , , ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!