Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

24 uur cultuur in Rotterdam

17-09-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
theatergordijn_02.jpg
Het evenement 24 uur cultuur, dat dit weekend plaatshad in Rotterdam, heeft tussen de 10.000 en 15.000 bezoekers getrokken, zei een woordvoerder van het festival zondag na afloop. Op ruim zestig locaties in de Maasstad presenteerden de culturele instellingen 24 uur lang voorproefjes of premières van voorstellingen en bijzondere projecten voor het komende culturele seizoen. Het was dit jaar de tweede editie van 24 uur cultuur.
Fototentoonstelling
Over zaterdagavond: ,,Mede door het prima weer was het vrijwel overal goed gevuld.'' Vooral de fototentoonstelling van Lewis Hine trok veel bekijks, mede omdat oud-burgemeester Bram Peper daar ,,een mooie toespraak'' hield. Ook een solo-optreden van Tim Knol bij de bouwput van het Centraal Station, de buitenfestiviteiten op de Witte de Withstraat en een presentatie van sterrenkundige Govert Schilling trokken veel publiek.
Gezinnen en kinderen
Zondag was het programma meer gericht op gezinnen en kinderen. Onder meer de Rotterdamse Schouwburg, het Oude Luxor, O.T. Theater, Villa Zebra en Theater Walhalla organiseerden voor de jongste bezoekers diverse activiteiten en workshops.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!