Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

16 kilometer file voor ingang van Efteling

30-05-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
efteling_08.jpg
De zonnige vrije dag lokt zo veel mensen naar de Efteling, dat er zeker 16 kilometer file staat op de wegen naar het pretpark. Dat heeft de ANWB vrijdag laten weten.
Route
Wie vanuit het noorden komt, moet al bij knooppunt Hooipolder bij Raamsdonksveer aansluiten. Het verkeer staat stil tot de afrit richting de Efteling, 10 kilometer verderop. Daarna is het nog 3 kilometer over de N261 naar het pretpark, maar ook daar staat het compleet vast. Wie vanuit het zuiden rijdt, staat van Tilburg tot de Efteling ongeveer 3 kilometer lang in de file.
Openingstijd
Vanwege de drukte blijft de Efteling vrijdag een uur langer open. In dat uur is er een extra voorstelling van de nieuwe show Aquanura. Het pretpark maakt niet bekend hoeveel bezoekers er tot nu toe door de poorten zijn gegaan.
In de file staan waarschijnlijk ook veel mensen die de woonboulevard in het naburige Waalwijk bezoeken, aldus de ANWB. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!