Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

1 miljard Air Miles vervallen

3 dec 2018
  •  
leestijd 1 minuten
air-miles.jpg
Na de laatste dag waarop ze konden worden verzilverd, zijn 1 miljard Air Miles niet ingeleverd en daardoor vervallen. Dat meldt een woordvoerder van Loyalty Management Netherlands, het bedrijf achter Air Miles, maandag.
Per 1 december vervielen alle met het Nederlandse programma gespaarde Air Miles die ouder waren dan vijf jaar. Een jaar geleden dreigde dit nog te gebeuren bij 5,2 miljard Air Miles. ,,We zijn blij dat de laatste tijd zoveel mensen toch nog in actie zijn gekomen en hun Air Miles hebben ingewisseld."

Minder dan 1 procent

De 1 miljard die zijn vervallen, maken volgens de woordvoerder minder uit dan 1 procent van het totale aantal uitgegeven Air Miles. Veel Air Miles zijn ingeleverd in ruil voor donaties aan een van de vier goede doelen die zijn verbonden aan het programma, te weten Stichting Aap, War Child, het Nationaal Fonds Kinderhulp en Justdiggit.

Meer geld naar goede doelen

De laatste weken ging er ongeveer 80.000 euro per week meer naar de goede doelen dan normaal. Air Miles kunnen ook bij diverse winkels worden ingewisseld voor korting, of voor korting op brandstof of boodschappen. ANP

Meer over:

air miles

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

kassiere
kassiere5 dec 2018 - 20:53

die ouder zijn dan 5 jaar zijn inmiddels vervallen.............. 

gypsyjoy
gypsyjoy3 dec 2018 - 16:42

Wist niet eens dat ze gingen vevallen. Ja. Ik leef onder een steen. Bestaat er nu geen airmile sparen meer ?