Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Zaterdag 19 september om 19:20npo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Trek roept fietspedalen Bontrager 'Line Pro Flat' terug

2 aug 2018
  •  
leestijd 1 minuten
trek terugroepactie
Fietsfabrikant Trek roept alle Bontrager pedalen van het model Line Pro Flat terug (zie afbeelding 1 en 2). Een beperkt aantal pedalen kampt met waterstofbrosheid waardoor de pedaalas kan breken of scheuren, met mogelijk ernstig letsel tot gevolg als dit tijdens het fietsen gebeurt.

Verder gebruik afgeraden

Om elk risico uit te sluiten heeft Trek besloten alle pedalen van dit type terug te roepen. Als je deze pedalen hebt gemonteerd, dan raadt Trek dringend aan deze niet meer te gebruiken totdat de pedalen hersteld zijn.
Via je Trek-dealer kun je een afspraak maken voor kostenloze vervanging van de pedaalassen. Naast de kostenloze  vervanging ontvang je ook een tegoed van 25 euro, die je tot 31 december 2018 kunt besteden aan Trek of Bontrager producten (het tegoed is niet voor geld inwisselbaar).
Voor vragen kun je contact opnemen met de Trek Customer Service. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 – 4 500 600. Bron: Trek Benelux / Productwaarschuwing.nl

Meer over:

,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!