Met onze acties en programma's zetten we zaken in beweging. Op deze pagina lees je wat BNNVARA, samen met het publiek, teweeg brengt

‘Down the Road’ en ‘Over Mijn Lijk’ meest gewaardeerde programma’s van het eerste kwartaal

28-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
272 keer bekeken
  •  
MicrosoftTeams-image (2)

Ieder kwartaal publiceert NPO een lijst met de hoogst gewaardeerde programma’s door het Nederlandse publiek. In het eerste kwartaal van 2023 staan we met twee BNNVARA-titels op de eerste en tweede plek. ‘Down the Road’ staat op nummer 1 en wordt beoordeeld met een 8,8. Ook ‘Over Mijn Lijk’ doet het weer goed en wordt hoog gewaardeerd met een 8,5. We zijn er trots op dat het Nederlandse publiek onze programma’s zo hoog waardeert.

Op NPO Start en NPO Plus is alles te zien dat de publieke omroep te bieden heeft. Via verschillende collecties, themapagina’s en kijklijsten word je als kijker wegwijs gemaakt in het uitgebreide aanbod. Om het maken van een keuze gemakkelijker te maken voor de kijker, publiceert NPO ieder kwartaal deze lijst.

Hier kijk je de afleveringen van ‘Down the Road’ terug en hier die van ‘Over Mijn Lijk’.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.