Met onze acties en programma's zetten we zaken in beweging. Op deze pagina lees je wat BNNVARA, samen met het publiek, teweeg brengt

De Warme Weken van 'Jan-Willem Start Op!'

20-12-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
107 keer bekeken
  •  
warmeweken

De hoge energierekening en dure boodschappen zijn voor veel huishoudens niet meer te betalen. Gelukkig zijn er al een hoop mooie initiatieven om mensen die krap bij kas zitten te helpen. Deze initiatieven heeft ons Radio 2-programma Jan-Willem Start Op! wekenlang in de spotlight gezet. Om ze de aandacht te geven die ze verdienen én om hopelijk zoveel mogelijk mensen te helpen. 

In totaal zijn er maar liefst dertig initiatieven voorbij gekomen in de uitzendingen. Allemaal kregen ze ook een pagina op warmeweken.bnnvara.nl die meer dan 50.000 luisteraars hebben bezocht voor meer informatie en steun. 

In de Eindejaarsmissie van BNNVARA kunnen leden twee van deze landelijke initiatieven ook steunen: het Rode Kruis en Leger des Heils.

Rode Kruis

Nicole van het Rode Kruis legt uit waarom hulp zo hard nodig is. 

Leger des Heils 

Ook sprak Jan-Willem met Jantje over het warme initiatief van het Leger des Heils.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.