Sfeerfoto van It's A Man's World
It's A Man's World

Was te zien bij BNNVARA opnpo3

Het is één van de meest geliefde onderwerpen om over te discussiëren: de positie van mannen en vrouwen in onze samenleving. In Nederland zijn de vastgeroeste rolpatronen van de man als kostwinner en de vrouw als baas in huis, nog steeds terug te zien. Tijd voor een sociaal experiment!
It's A Man's World

Is mindfulness meer een vrouwending?

29 nov 2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
header

“In het moment zijn.” We hebben het over mindfulness. En dat kunnen de deelnemers van It’s A Man’s World best wel gebruiken. Er wordt namelijk de nodige concentratie van hun gevraagd bij alle challenges die ze moeten overwinnen. De workshop, die alle deelnemers in deze aflevering kregen, werd vooral door de vrouwen met veel enthousiasme ontvangen. De mannen waren vooral met hun jurk bezig.

 

It’s A Man’s World is een sociaal experiment waar mannen steeds meer beperkingen opgelegd krijgen, waardoor ze langzaam in de positie van de vrouw terechtkomen en vice versa. In aflevering 6 halen de teams precies dezelfde eindtijd bij een challenge. Daarom winnen beide teams de workshop van de dag. Deze keer is dat een lesje in mindful zijn.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA