Floortje gaat op zoek naar optimistische en inspirerende verhalen op de mooiste plekken van ons land. Ze bezoekt mensen die gekozen hebben voor een leven waarin zelfredzaamheid, duurzaamheid en de natuur centraal staan.

Floortje Blijft Hier S2 - Aflevering 2: De tijd nemen

04-12-2020

Floortje gaat op pad met muzikant Tim Knol. Sinds zijn optredens door corona zijn weggevallen, is Tim een wandelclub gestart. Tijdens wandelingen door de mooiste gebieden van Nederland, speelt hij zijn liedjes. Floortje praat met hem over het artiestenvak in deze tijden. Wiebe woont met zijn vriendin en pasgeboren zoontje in een omgebouwde Engelse dubbeldekker bus tussen de perenbomen in Zeeland. Ze leven zo dicht mogelijk bij de natuur en zijn grotendeels zelfvoorzienend. Ook Wiebes werk draait om duurzaamheid: met zijn zeilschip vervoert hij goederen in Nederland. En de jonge street art kunstenaar Rosalie maakt een kunstwerk over deze periode.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.