Floortje gaat op zoek naar optimistische en inspirerende verhalen op de mooiste plekken van ons land. Ze bezoekt mensen die gekozen hebben voor een leven waarin zelfredzaamheid, duurzaamheid en de natuur centraal staan.

Floortje Blijft Hier S1 - Aflevering 2: Een nieuwe vorm

16-04-2020

Daar waar we kortgeleden nog in sneltreinvaart leefden, is het land nu tot stilstand gekomen. De grenzen zijn dicht en de straten zijn leeg. Behalve de hulpverleners en andere mensen in vitale beroepen die keihard aan het werk zijn, zitten we thuis, afgezonderd van vrienden en familie. Veel mensen zijn angstig en eenzamer dan ooit. Het leek Floortje mooi om in deze barre tijden de tijdgeest van nu te voorzien van optimisme en inspiratie. Daarom gaat ze op zoek naar inspirerende verhalen over veerkracht en zelfredzaamheid. Welke mindset past bij deze nieuwe werkelijkheid? Welke kwaliteiten, die nodig zijn om deze crisis te lijf te gaan, kunnen we in onszelf vinden? Hebben we die van nature nog in ons? Floortje gaat op zoek naar antwoorden in de overtuiging dat we veel meer kunnen dan we soms zelf denken.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.