Sfeerfoto van Even tot hier

Even tot hier

Even tot hier was te zien bij BNNVARA opnpo1

Niels van der Laan en Jeroen Woe, bekend van hitshow ‘De Kwis’, zijn terug met een nieuw satirisch programma ‘Even tot hier’.

VOLG ONS

Even tot hier
Over
Niels en Jeroen: ” Wij zijn nog lang niet klaar met de wekelijkse satire en de muzikale parodieën. In ‘Even tot hier’ gaan wij verder waar ‘De Kwis’ stopte.

Niels van der Laan en Jeroen Woe, bekend van hitshow ‘De Kwis’, zijn terug met een nieuw satirisch programma ‘Even tot hier’. Samen met de Miguel Wiels Band, een ensemble van 7 zingende acteurs, een expert en een muzikale grootheid zal in rap tempo ál het nieuws van die week hun revue passeren. Ze proberen zich letterlijk een voorstelling te maken van de week.
Even tot hier

’Even tot hier’ slaat op een theaterterm die gebruikt wordt om een pauze-moment tijdens repetities aan te geven. Niels en Jeroen leggen hun voorstelling van de week geregeld even stil om sommige onderwerpen op humoristische wijze verder uit te diepen.

‘Even tot hier’ wordt gemaakt door Niels van der Laan en Jeroen Woe, samen met schrijvers Hans Riemens (eindredactie), Peter Heerschop, Peter Capel, Peter van Rooijen en Armèn Hakhverdian. Het ensemble wordt gevormd door Bart Sietsema, Lieke van den Broek, Myrthe Huber, Pim van Alten, Sarah Janneh, Jip Smit en Peter van Rooijen.

Even tot hier was te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Sfeerbeeld BNNVARA programma's