Frank Evenblij bij BNNVARA.

Over Evenblij

Frank Evenblij (14 oktober 1978) is vooral bekend als reporter voor de rubriek 'De Jakhalzen' in het VARA-programma 'De Wereld Draait Door'.
In 2008 maakte Frank Evenblij voor de VARA 'Bloot, zweet en banen', waarin hij werkloze mannen van de bank trok en hen in acht weken opleidde tot stripper.
Daarnaast maakt hij vanaf 2009 voor de VARA op Nederland 1 het programma 'Evenblij met..' waarin hij cabaretiers portretteert, waaronder Youp van 'Hek, Freek de Jonge en Jochem Myjer.
Daarna is hij ook bekende artiesten gaan portretteren, waaronder Anouk, Bløf en Marco Borsato. Vanaf maart 2010 was hij te zien als presentator van het programma 'VARA's Comedy Corner', een programma dat is voortgekomen uit de TVLab-week.Voor de NPO maakte Frank in 2011 'Evenblij met ... 60 jaar cabaret' in het kader van 60 jaar televisie. Ook maakte hij in 2011 voor de VARA de documentaire 'Je papa is je vader niet'. Voor de VARA maakte hij verder ook nog 'De verrukkelijke 85', toen de VARA 85 jaar bestond. In januari 2012 was Frank Evenblij een week lang dagelijks te zien in 'Evenblij het nieuwe jaar in'.