Doneren aan BNNVARA

Ben jij ook voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving? Steun BNNVARA! Met jouw steun is er meer geld voor het ontwikkelen van nieuwe programma concepten, voor het zoeken naar verhalen buiten de gebaande paden en voor het maken van onze eigen programma’s. Kortom, jouw gift gaat rechtstreeks naar de programmering van BNNVARA. Met deze programmering proberen we iets los te maken in de maatschappij en een beweging in gang te zetten. BNNVARA is een makers organisatie, we zijn vóór vooruitgang, vrijheid en verandering, omdat we denken dat het beter kan: open, gelijkwaardig en rechtvaardig. Dit bereiken we niet alleen, steun jij ons met een donatie? Heb je een vraag over doneren aan BNNVARA? Antwoord op je vraag vind je hier.

Wij zijn voor

De samenleving kan altijd vrijer, socialer en nieuwsgieriger. Dus is ons werk nooit af. Succes is voor ons daarom dynamisch; We kijken niet naar de cijfertjes, maar naar de beweging die we veroorzaken en de impact die we hebben. De impact creëren wij door programma’s te maken die er toe doen. We krijgen geld van de NPO voor het maken van onze programma’s. Andere programma’s die wij belangrijk vinden betalen we vanuit onze eigen middelen. Deze middelen halen we onder andere vanuit ledencontributie en donaties die we ontvangen.

Vragen?

Heb je een vraag over doneren aan BNNVARA? Bekijk hier de veelgestelde vragen omtrent het schenken van een donatie aan BNNVARA. Ontbreekt jouw vraag? Vul onderaan de pagina het contactformulier in.