Sfeerfoto van Documentaires

Documentaires

Documentaires zie je bij BNNVARA.
Documentaires

LANG LEVE...

11 feb 2019
  •  
leestijd 1 minuten
1556.w400.r16-9.30dd1c9

In de docu-serie 'Lang Leve...' maakt Michiel van Erp portretten van verschillende mensen. Veel uiteenlopende onderwerpen passeren de revue: hoe is het om je als man af en toe 'vrouw' te voelen? Hoe zit het met mannen die nog bij hun moeder wonen? Hoe is het om begrafenisondernemer te zijn? Michiel van Erp neemt je mee in een wereld waar je waarschijnlijk het fijne (nog) niet van wist. BNNVARA zond vier afleveringen uit:

Maandag 16 mei: Lang Leve... het gevecht
Portret van freefight-legende Joop Kasteel. Aan het einde van zijn carrière hoopt hij zijn aartsrivaal Patterson te verslaan. Deze eenogige Engelse vechter staat bekend om zijn zeer speciale afleidingsmanoeuvres in de ring. Het is maar de vraag of Joop zijn zenuwen de baas kan worden. 

Dinsdag 17 mei: Lang Leve... Hennie, Kitty en Juul
Een dag uit het leven van drie heteroseksuele mannen die zich af en toe 'vrouw' voelen en daar, zij het soms na veel wikken en wegen, ook duidelijk uiting aan durven geven. Hoe is dit voor hen en hun partner? Kijk hier deze aflevering terug. 

Woensdag 18 mei: Lang Leve... de liefde
Hoopvolle liefdesavonturen vanuit welvarend Nederland. 

Donderdag 19 mei: Lang Leve... het verzet
Oude verzetshelden blikken terug op hun 'opwindende' avonturen tijdens de oorlogsjaren. Is er nog wel belangstelling voor hun verhalen nu hun echtgenotes hebben besloten er niet meer naar te luisteren?

Meer over:

,