NPO
Sfeerfoto van Documentaires

Documentaires

Documentaires zie je bij BNNVARA.
Documentaires

3DOC: HOCKEYMEISJES

17 jan 2019
  •  
leestijd 1 minuten
1920_hockeymeisjes-credits-michaelbosboom1

De hockeymeisjeswereld
In 3Doc: Hockeymeisjes duiken we in de wereld van het meisjes-A-team van AH&BC. Eén van de beste meisjes-A-teams van Nederland. We volgen hun dromen, de feesten, het eindexamen, de blessures, selecties en alle opofferingen die de weg naar de topsport met zich meebrengt.

3Doc: Hockeymeisjes zag je bij BNNVARA op NPO 3!


Coming-of-age docu
Het team moet aan hoge verwachtingen voldoen. Buiten het teambelang heeft ieder meisje ook haar eigen (verborgen) agenda. Want als ze met de hoge druk kunnen om gaan, wordt een van hen in de toekomst misschien wel de nieuwe Naomi van As of Ellen Hoog. Hoe combineren de meiden hun al drukke leven met tophockey, op weg naar het landskampioenschap? AH&BC en EK Hockey
AH&BC, kortweg ‘Amsterdam’, is een van de grootste en succesvolste hockeyclubs van het land en de oudste hockeyclub van het Europese vasteland. Het wordt ook wel het ‘Ajax’ onder de hockeyclubs genoemd. Binnen dit team zitten zeven meisjes al in het Nederlands A, iets wat een unicum is.

Hockeymeisjes is in opdracht van BNN geproduceerd door Totem Media. Regisseur: Natasja van Wijk. Producent: Kasper van Beek.

Meer over:

,