De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 12-3-2013

12-03-2013
- Tijdens het hoger beroep in de Amsterdamse zedenzaak heeft Robert M. aan het hof gevraagd of er een juridische mogelijkheid is om met het hoger beroep te stoppen. Richard Korver, advocaat van de ouders van slachtoffertjes in de Amsterdamse zedenzaak, deed vorig jaar mei al nadrukkelijk beroep op Robert M. om zijn hoger beroep in te trekken.

- Herman Brusselmans heeft zijn 63e boek geschreven: Mogelijke Memoires. Een mooi moment om bij Brusselmans' leven stil te staan, alhoewel hij al onderweg is naar boek nummer 64: De Qualastofont.

-  Ben Woldring, van het Nationaal Comit Inhuldiging, maakt de componist van het Koningslied bekend. John Ewbank is de hoofdcomponist van het lied wat op 30 april, in het kader van de troonswisseling, in Nederland wordt gezongen. John Ewbank laat alvast de eerste tonen van de melodie van dit koningslied horen.
 
Huisdichter Nico Dijkshoorn dicht, tafeldame is Fidan Ekiz