Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door hele uitzending - 18-3-2013

18-03-2013
-Journalistiek die niet achter het nieuws holt. Ex-hoofdredacteur van NRC Next Rob Wijnberg vindt dat het tijd is om de waan van de dag niet te volgen en te laten zien hoe de wereld echt in elkaar zit. Vandaag is de aftrap van De Correspondent, een platform waarop correspondenten jou vertellen wat ze belangrijk vinden. Aan tafel: hoofdredacteur van dit project  Rob Wijnberg en twee van de toekomstige auteurs Femke Halsema en Jelle Brandt Corstius. -Tottie Kiel is beter bekend als de tunnelgraafster van Breda. Ze wordt in 2007 veroordeeld wegens dubbele poging tot moord. In 2010 weet ze een tunnel te graven onder de koepelgevangenis van Breda en breekt uit. Haar verhaal is nu opgetekend in het boek Totties Vlucht.
-Vanavond nemen we de ideale muziekavond van Racoon door. Als ze samen een avondje achter de tv zouden zitten, welke videoclip zouden ze dan willen zien? Of juist een muziekfilm la Flashdance? Houden ze eigenlijk van keiharde punk of juist zwoele soul? Muziek is er van Epica, Jan Mulder is tafelheer.